Hjem > Sportspræmier > Pokaler og medaljer med indgravering

Pokaler og medaljer med indgravering

Hos Billigepokaler.dk er det muligt at købe pokaler og medaljer med indgravering til meget lave priser. Udvalget af pokaler, medaljer og andre sportspræmier er stort, og det er muligt at få graveret på de fleste af præmierne.

I vores webshop er det også muligt at købe Oscar statuetter med gravering. Disse statuetter er utrolig populære, når en person skal hyldes for en særlig præstation. Det er selvfølgelig ikke den orginale Oscar statuette, men føles af at få den overrakt er præcis den samme.

Hvis du skal bruge mange præver til en større event, så vil vi anbefale dig at købe medaljer, da de er utrolig billige og kan anvendes til lidt af hvert. Til medaljerne kan der tilvælges egen graveringtekst, som oftest indgraveres på medaljens bagside. På forsiden af medaljen kan der ligeledes tilvælges aktivitetsemblem (et symbol på den pågælden sportsgren) eller i kan få påsat jeres eget logo.

Kig forbi vores webshop og se vores store og billige udvalg af sportspræmier med gravering. Vi har hurtig levering i løbet af 1 – 3 dage.

Categories: Sportspræmier Tags:
  1. Ingen kommentarer endnu.
  1. Ingen Trackbacks endnu.